Medic cu antecedente penale, acuzat de malpraxis

Medic cu antecedente penale, acuzat de malpraxis

Noi acuzaţii la adresa medicului celebru pentru interceptările dintr-un dosar în care se ruga la Fecioara Maria să îl ferească de procurori şi să-l ajute să primească mai multe şpăgi. Acesta este acuzat acum de malpraxis, după ce o femeie pe care a operat-o a murit la mai puţin de 24 de ore de la intervenţie. 

Luni dimineaţă, femeia,  în vârstă de 51 de ani, a mers la Spitalul din Novaci cu dureri abdominale. Medicii de acolo au îndrumat-o ulterior către Spitalul Judeţean din Târgu Jiu. Odată ajunsă la unitatea de primiri urgenţe, medicii i-au spus că trebuie operată imediat, iar intervenţia a fost susţinută de doctorul Gheorghe Neaţă.

După o operaţie care a durat câteva ore, medicul le-a asigurat pe rudele femeii că totul a descurs bine. Numai că pacienta era, de fapt, în stare critică. 

Medicul este cunoscut pentru antecendentele sale penale. El a mai fost reţinut în luna aprilie, după ce o femeie de 40 de ani, din Scoarţa, a murit la scurt timp după ce a operat-o. Acum familia femeii îl acuză pe medic de malpraxis şi pentru faptul că le-a cerut şpagă.
Familia a depus deja plângere penală la parchet. Medicul se apără însă şi spune că este nevinovat. Spitalul Judeţean de Urgentă din Târgu Jiu anchetează acest caz.
Medicul Gheorghe Neaţă şi-a redobândit dreptul de a se întoarce în spital. El a fost suspendat după ce a fost arestat într-un dosar de luare de mită.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt