Medic ortoped, manager de spital, profesor, candidat la Primărie. Cătălin Cîrstoiu, despre când le face pe toate: „Una-i una, alta-i alta”

Medic ortoped, manager de spital, profesor, candidat la Primărie. Cătălin Cîrstoiu, despre când le face pe toate: „Una-i una, alta-i alta”

Cătălin Cîrstoiu se prezintă a fi medic ortoped, manager de spital, profesor şi decan la Universitate, proprietar al unei clinici medicale private, iar acum candidat la funcţia de primar al Capitalei. „Una-i una, alta-i alta”, a spus el.

“Până să-mi anunţ candidatura, eram profesor la Facultatea de Medicină, decanul Facultăţii de Medicină, de 9 ani. Nu e uşor să conduci învăţământul medical. E mai greu ca în politică. Şi mai eram managerul Spitalului Universitar. Şi am şi policlinica privată. La spital îmi petreceam mai tot timpul. La policlinică, soţia mea duce greul”, a declarat Cîrstoiu.

El spune că nu va renunţa la niciuna dintre ele, chiar dacă va fi desemnat primar al Bucureştiului.

“Studenţii au modulul de ortopedie iar eu îmi ţin cursurile, 4-5 la număr pe săptămână, la care nu voi renunţa niciodată. A fi primar îţi dă voie să ai activităţi didactice”, a punctat el.

Întrebat dacă mai este manager la momentul actual, el a răspuns că este în concediu de odihnă.

Ionuţ Cristache, moderator: „Ştiţi că şi preşedintele ţării şi-a îngheţat postul de profesor de fizică la Sibiu de vreo 15 ani?”

“Una-i una, alta-i alta. Eu sunt un om echilibrat”, a răspuns Cîrstoiu.

(Elena Andrei)

Afla mai multe desprecirstoiuiohannisprimar
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt