Migrant sechestrat, mort după ce a căzut în gol

Migrant sechestrat, mort după ce a căzut în gol

Au încercat să fugă dintr-un apartament după ce a legat mai multe cearşafuri unul de celalalt. Totul s-a sfârşit cu o tragedie, însă. Este vorba despre doi bărbati din Sri Lanka, sechestraţi de doi traficanţi de migranţi într-o locuinţă din Timişoara. Improvizaţia din materiale textile a cedat în timp ce unul dintre ei cobora pe zidul blocului, de la etajul 5. Bărbatul s-a prăbuţit în gol şi a murit pe loc. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact! emoţional.

Cei doi migranti au ajuns în România, cu permis de muncă, în urmă cu câteva săptămâni, aduşi de o firmă din Braşov. Acolo au şi intrat în vizorul unor traficanţi de migranţi de origine pakistaneză. Ei le-au promis că îi vor trece graniţa în Ungaria si le vor asigura transportul până în Italia. Aşa se face că cei doi bărbaţi au luat trenul şi au ajuns în Timişoara.

Numai că, odată ajunşi în apartament, traficanţii pakistanezi i-ar fi bătut, i-ar fi legat şi amenintat ca îi vor ucide dacă nu primesc 5.000 de euro. Mai mult, i-au filmat pe cei doi şi le-au trimis imaginile unor rude, în speranta că vor primi banii ceruţi. Speriat, partenerul lui a sunat la 112.

Poliţiştii i-au găsit imediat pe cei doi indivizi care i-au sechestrat pe srilankezi. Este vorba despre doi migranti pakistanezi care au intrat ilegal în România. Acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal urmată de moartea victimei şi trafic de migranţi, cei doi sunt acum în arest preventiv.

Ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate încearcă acum să îi găsească şi pe ceilalţi membri ai grupului de traficanţi. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt