Milionar bătut şi jefuit în casă

Milionar bătut şi jefuit în casă
foto: facebook.com/ADIMERCU

Jaf în stil mafiot la Sibiu! Omul de afaceri, Adrian Kreiner, a fost bătut crunt şi jefuit în propria casă. Hoţii au intrat peste el şi peste familia sa. Potrivit anchetatorilor, soţia şi copilul acestuia au scăpat, după ce s-au ascuns chiar în casă! Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

Trei hoţi au intrat în vila impunătoare de pe Strada Moldoveanu, din Sibiu. Ei ar fi tăiat o bucată din gardul metalic şi ar fi pătruns în vilă. Alarmat, probabil, din cauza zgomotului, omul de afaceri de 50 de ani s-a trezit şi a mers spre uşă. Familia sa, soţia şi un copil s-au ascuns în casă.

Atacatorii l-au lovit de mai multe ori pe Adrian Kreiner care nu a putut să le facă faţă. Potrivit surselor din rândul anchetatorilor, victima ar fi fost dezbrăcată şi apoi legată de mâini şi picioare. 
Agonia bărbatului a fost auzită de soţie şi copil, amândoi ascunşi într-un dulap, la etajul unu al casei. După o jumătate de oră, femeia, cel mai probabil, a reuşit să sune la numărul de urgenţă. Era ora 03:00 dimineaţa. Soţul ei a fost lăsat inconştient, înfăşurat într-un covor, la parterul locuinţei. Când au ajuns poliţiştii şi medicii, bărbatul era fără suflare, în stop cardio-respirator. Echipajul de pe ambulanţă a reuşit să îl resusciteze, iar acum e internat în stare gravă la spitalul din oraş. 
E foarte posibil ca hoţii care au dat buzna în casa milionarului să fi acţionat la pont. După ce l-au bătut pe om, ei ar fi furat mai multe ceasuri scumpe. Familia omului de afaceri este păzită, acum, de ofiţeri ai poliţiei, iar atacatorii sunt căutaţi. Impunătoarea vilă are un sistem complex de securitate, cu senzori şi camere de supraveghere. 
Adrian Kreiner a făcut avere din producerea de piese pentru industia automotive. Potrivit profilului de linkedin, între 2010 şi 2018, şi-a dublat de 3 ori cifra de afaceri. El a investit şi în piaţa crypto, dar şi în afaceri locale prin tehnologia blockchain. A reuşit să strângă peste 30 de milioane de euro. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt