Milionar dat în urmărire naţională

Milionar dat în urmărire naţională

Milionarul Ioan Neculaie este de negăsit. Este dat în urmărire naţională după ce poliţiştii veniţi să pună în executare un mandat de încarcerare nu l-au găsit acasă. Figură controversată, fostul patron al echipei de fotbal FC Braşov, a mai avut probleme cu legea şi a mai stat după gratii

Poza lui Ioan Neculaie figurează deja pe site-ul Poliţiei pe lista persoanelor urmărite. Milionarul braşovean primise zilele trecute o condamanare definitivă de 2 ani şi două luni de închisoare cu executare . Ar fi trebuit să se prezinte singur la arest. A dat însă bir cu fugiţii.

Totul i se trage de la un gest făcut la mânie. În urmă cu cinci ani, înaintea unei partide de vânătoare, şi-a găsit maşina în pană. De furie, a scos puşca şi a tras câteva focuri spre vehicul. Nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, au spus procurorii. Iar judecătorii le-au dat dreptate. A încercat şi atunci să se sustragă de la reţinere. Însă poliţiştii l-au prins în vama Giurgiu. În plus, în 2012, omul de afaceri a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă după ce un anagajat al său a murit din cauza unui accident de muncă. Altădată în topul celor mai bogaţi români, averea lui Ioan Neculaie a cunoscut un declin constant de-a lungul ultimului deceniu, odată cu pierdera controlului asupra companiei sale fanion, Camioane Roman Braşov. Cel mai recent top de specialitate, estimează că afacerile sale se ridică acum la numai 24 de milioane de euro.

În vârstă de 64 de ani, Neculaie a fost o prezenţă constantă în presa bulevardieră. Operaţiile estice care l-au făcut de nerecunoscut, Rolls Royce-ul de 450 de mii de euro, şi rolul de cap de afiş în dosarul Prostituate de Lux, l-au transformat în personaj favorit al presei de scandal.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt