Minoră violată de 8 bărbaţi

Minoră violată de 8 bărbaţi

Caz şocant în Capitală! O fată de 14 ani a fost violată de opt bărbaţi. Tragedia a avut loc chiar în a doua zi de Crăciun, însă poliţiştii au reuşit să-i prindă abia acum pe făptaşi. Tânăra a căzut în plasa agresorilor după ce a acceptat să se întâlnească cu un tânăr pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare.

Violul a fost premeditat. Calvarul a început în momentul în care fata a ieşit la ceea ce trebuia să fie o simplă plimbare cu un tânăr de 18 ani cunoscut pe o platformă socială. S-a urcat în maşina acestuia iar peste câteva minute şoferul a oprit pentru a mai lua câţiva prieteni.

În cele din urmă, agresorii şi au abandonat victima pe stradă. Cu ultimele forţe, fata a mers până la cea mai apropiată secţie de poliţie. Drama ei este însă departe de a se fi sfârşit. Traumele acestui moment o vor urmări tot restul vieţii.

De altfel, pedepsele pentru cei care comit violuri sunt prea blânde, spun specialiştii. Legislaţia românească prevede în aceste cazuri o pedeapsă maximă cu închisoarea de 12 ani.

După mai bine de o lună de căutări, polişitii au dat de urma celor 8 violatori. Au fost arestaţi preventiv şi urmează ca, în urma procesului, magistraţii să stabilească câţi ani vor petrece după gratii.

Afla mai multe despre8 barbatiminoratop stiriviolata
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt