Mitică Dragomir, ţepuit de samsari

Mitică Dragomir, ţepuit de samsari

Zeci de percheziţii au avut loc astăzi în Bucureşti şi Ilfov într-un dosar de inşelăciune şi fals în acte. Cei cercetaţi ar fi vândut terenuri în valoare de 6 milioane de euro fără să aibă acte de proprietate pentru ele. Până să se sesizeze autorităţile, pe proprietăţile respective au fost ridicate deja construcţii. Printre păgubiţi, Mitică Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, care a construit un bloc de şapte etaje pe unul dintre aceste terenuri. 

35 de percheziţii domiciliare au fost efectuate miercuri de poliţiştii de la Criminalitate Economică în Capitală şi în judeţul Ilfov. Aceştia cercetează un grup infracţional care ar fi vândut terenuri ale Primăriei Capitalei în baza unor documente falsificate. Unul dintre terenuri a fost cumpărat de Mitică Dragomir.

Mitică Dragomir a plătit 1,2 milioane de euro pentru terenul de aproape 2.000 de metri pătraţi din nordul Capitalei. Ca să descopere acum că proprietarul de la care a cumpărat nu este de fapt proprietar. Cei cercetaţi au falsificat setinţa judecătorească prin care obţineau dreptul de proprietate cât şi expertiza tehnică. 

Aceste vânzări ilegale au avut loc în perioada 2017 - 2018. Terenul era abandonat de Primărie, iar cei care acum sunt cercetaţi ar fi falsificat documentele prin care ajungeau în posesia lui. 

Afaceristul spune că a luat contact numai cu o doamnă şi un domn, care au negociat preţul terenului şi care l-au însoţit după la notar. Prin această înşelăciune persoanele cercetate ar fi obţinut venituri de aproximativ 6 milioane de euro. 24 de persoane au fost duse la audieri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt