Moartea albă face ravagii în Buenos Aires

Moartea albă face ravagii în Buenos Aires

Este alertă pe străzile din Buenos Aires. 20 de toxicomani au fost găsiţi morţi pe străzile oraşului. Alte 74 de persoane care consumaseră droguri au ajuns în stare gravă la spital. Autorităţile argentiniene susţin că de vină ar fi dozele de cocaină contaminate care circulă pe piaţa locală.

Poliţia a efectuat mai multe razii în suburbia Loma Hermosa, din nord-vestul capitalei argentiniene pentru a confisca o cantitate cât mai mare din drogurile mortale care fac ravagii în rândul narcomanilor. Zece traficanţi au fost arestaţi. Răul a fost însă făcut. Spitalele din Buenos Aires sunt pline de consumatori de droguri care au consumat moartea albă.

Potrivit rapoartelor medicale, victimele au suferit convulsii violente, urmate de stop cardiac. Drogurile sunt contaminate cu o substanţă care atacă violent sistemul nervos central. Aşa că autorităţile au lansat un apel straniu. Consumatorii de cocaină sunt rugaţi să arunce dozele cumpărate în ultimele 24 de ore.

Oficialii argentinieni se tem că numărul morţilor ar putea creşte. Multe dintre victime nici nu au mai apucat să ajungă la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă. Din primele informaţii, drogurile ar fi fost contrafăcute intenţionat ca parte a unui război între reţelele rivale de traficanţi care operează în Buenos Aires.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt