Mobilizare pentru salvarea băiatului înjunghiat în Craiova

Mobilizare pentru salvarea băiatului înjunghiat în Craiova

Craiovenii s-au mobilizat şi au mers să doneze sânge pentru tânărul de 19 ani, înjunghiat în grădina botanică din oraş. Băiatul este, încă, în stare critică la terapie intensivă. A pierdut mult sânge, iar medicii se luptă să-i salveze viaţa.  Între timp, agresorul, adolescentul de 17 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Prieteni, rude şi zeci de necunoscuţi. Sunt cei care s-au mobilizat pentru salvarea lui Emanuel , băiatul de 19 ani înjunghiat de un alt adolescent în grădina botanică din oraş. Cu toţii au venit să doneze sânge pentru el. Băiatul este în continuare în comă, internat pe secţia de terapie intensivă la spitalul de Urgenţă Craiova. 

Agresorul a fost prins imediat după atac, la aproximativ 1 kilometru distanţă faţă de Grădina Botanică. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care tânărul a încercat să fugă, în momentul în care a văzut că o maşină de poliţie se apropie. Un şofer din trafic îl observă şi opreşte lângă el ca să îi blocheze drumul, până la sosirea poliţiştilor. În cele din urmă, adolescentul a fost imobilizat. La audieri, băiatul le-a povestit în detaliu anchetatorilor cum a comis crima. 

Între timp, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În faţa anchetatorilor a declarat că nu le cunoştea pe victime şi că totul a pornit în urma unui conflict spontan. Familia fetei de 14 ani, înjunghiată mortal de adolescent se pregăteşte de înmormântare. 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt