Muncitori înghiţiţi de pământ

Muncitori înghiţiţi de pământ
foto: arhivă

Tragedie în Olt. Un muncitor care lucra la o reţea de canalizare a murit, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Bărbatul se afla la o adâncime de 5 metri. Lucrarea a fost sistată de către reprezentanţii ITM Olt, care au deschis o anchetă şi fac verificări pentru a stabili dacă erau respectate condiţiile de securitate şi siguranţă în muncă. Vă avertizăm că  urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Bărbatul s-a plâns zilele trecute rudelor că îi este frică să mai muncească, deoarece nu se simte în siguranţă. Rudele acuză că acesta ar fi fost pus să lucreze în afara panourilor de siguranţă.

Reprezentanţii firmei se apară şi spun că nu l-a obligat nimeni pe barbat să muncească în afara panoului de siguranţă. Primarul localităţii ia apărarea firmei şi susţine că aceasta a efectuat 80 % din lucrarea de canalizare şi până acum nu au fost probleme. Misiunea pompierilor a fost una dificilă, din cauza adâncimii la care se afla bărbatul.

În urma acestui accident, reprezentanţii ITM Olt au deschis o anchetă şi fac verificări. Bărbatul avea 41 de ani şi era din localitatea Urzica, Olt. În urma anchetei se va stabili cine se face vinovat de moartea lui.

Afla mai multe despremuncitorimortimalpamantsurpat
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt