Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari. Ce semnal a dat liderul PNL

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari. Ce semnal a dat liderul PNL

Nicolae Ciucă a făcut astăzi o serie de declaraţii la Calafat. Conform liderului PNL, primarul trebuie să aibă o agendă în permanentă deschidere cu omul.

“Daca vreţi, putem face un raport între administraţiile liberale şi celelalte administraţii. La nivelul PNL, rata de multiplicare a proiectelor este de 5 la 1. Asta înseamnă că avem oameni profesionişti, că ştim şi că ne pasă de oameni, asta este echipa PNL şi asta le voi cere permanent de aici încolo“, a declarat Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a vorbit şi despre judeţul Dolj.

“Noi am venit să vă garantăm sprijinul nostru. Din păcate judeţul Dolj are 120 de mii de hectare care au intrat în procesul de deşertificare iar cand vine vorba de plantare de păduri, am făcut proiecte pornind de la drumul pe care-l făceam când eram copil şi treceam prin pădurile de salcâm.

Am citit care este pericolul privind deşertificarea, am derulat un proiect începând cu oamenii de la cabinetul senatorial până la primari, dunele de nisip au crescut cu 2- 3 metri, este într-adevăr un pericol.

Le spun liberalilor să meargă la oameni şi să recunoască cu onestitate ceea ce au reuşit şi ce nu au reuşit să facă, este important să avem acest dialog onest cu oamenii“, a mai spus Ciucă.

 

Afla mai multe desprepnlciucadolj
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt