Noi sensuri unice în Bucureşti! Şoferii sunt nemulţumiţi

Noi sensuri unice în Bucureşti! Şoferii sunt nemulţumiţi
foto: facebook.com/NicusorDan.ro

O serie de indicatoare puse unde nu trebuie i-a dat peste cap pe şoferi din Capitală. Două artere principale au fost transformate în sensuri unice. Străzile fac legătura cu zona de nord, unde lucrează mii de bucureşteni. Cei care au mers de dimineaţă la muncă s-au trezit că au... interzis pe traseul pe care circulau zi de zi.

Două străzi intens circulate din Bucureşti au devenit sensuri unice, iar schimbarea nu le-a picat bine şoferilor.

Strada Locotenent Aviator Radu Beller şi Calea Floreasca erau printre principalele căi de acces spre zona de birouri a Capitalei. Acum, doar pe Floreasca se mai poate ajunge în Pipera, iar strada Radu Beller a devenit sens unic în direcţia inversă.

Doar autobuzele, taxi-urile şi bicicletele mai pot circula ca până acum. Iar pe Calea Floreasca o bandă a fost transformată în locuri de parcare. Probleme sunt, însă, pe cealaltă stradă.

Circulaţia va deveni un calvar mai ales pentru cei care locuiesc în zonă. Străzile vor fi mult mai aglomerate. Lucrările pe cele două străzi au durat un an. Primăria vrea să creeze benzi dedicate pentru autobuz şi pe alte bulevarde din zonă, cum ar fi Kiseleff sau Aviatorilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt