O altă tragedie provocată de alcool

O altă tragedie provocată de alcool

Trei femei au fost rănite în urma unui accident rutier grav care a avut loc în localitatea Vaduri din Piatra Neamţ. Femeia care a provocat accidentul consumase alcool înainte să urce la volan şi nu a acordat prioritate atunci când a ieşit pe Drumul Naţional 15. Astfel că, cealaltă femeie care circula regulamentar nu a mai avut cum să evite impactul puternic.

Minute în şir s-au chinuit poliţiştii să afle ce alcoolemie avea femeia care a produs accidentul din localitatea Vaduri. Şoferiţa a spus că nu poate să sufle şi a încercat să tragă de timp. Şi asta pentru că era evident, spun poliţiştii, că băuse mult alcool înainte să se urce la volan.

Conform poliţiştilor, femeia a ieşit pe Drumul Naţional 15 fără să ţină cont de faptul că nu avea prioritate. Cealaltă femeie care circula regulamentar nu a mai putut să o evite, iar impactul a fost destul de dur. Ambele maşini au fost aruncate de pe carosabil. Şoferiţa băută nu a fost rănită, însă trei femei care se aflau în cealaltă maşină au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. La faţa locului au ajuns de urgenţă două echipe de pompieri, un echipaj de descarcerare, dar şi trei ambulanţe. Poliţiştii au deschis pe numele femeii care nu a acordat prioritate un dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului.â

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt