O ediţie de colecţie a emisiunii POEZIE ŞI DELICATEŢURI cu un invitat special, LIDIA FECIORU

O ediţie de colecţie a emisiunii POEZIE ŞI DELICATEŢURI cu un invitat special, LIDIA FECIORU

Energie, sfaturi de viaţă de neratat, împletite cu muzica Tarafului renumitului lăutar Caliu şi reţetele savuroase marca Mircea Dinescu. Duminica aceasta, de la ora 14:00, la Prima TV, telespectatorii au parte de o întâlnire memorabilă într-o ediţie de colecţie emisiunii Poezie şi Delicateţuri.

Invitata lui Mircea Dinescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Lidia Fecioru este bioenergoterapeut, un munte de energie, o femeie plină de pasiune căreia nu îi poţi citi vârsta, o bunicuţă veselă care are deja patru nepoţi. De altfel, la filmare Lidia a venit însoţită de Casiana, o copie în miniatură a bunicii sale.

Telespectatorii Prima TV vor fi martorii unei discuţii deschise despre importanţa gândurilor, vorbelor, faptelor şi despre cum pot acestea să ne influenţeze viaţa.

Inspirat de invitaţii săi Mircea Dinescu a pregătit o delicioasă reţetă de raţă cu spanac şi mămăliguţă, o specialitate renumită a Casei Capşa în anii 80.

Partea muzicală va fi asigurată de Taraful lăutarului Caliu, cel ce a cântat de-a lungul carierei sale pentru Johnny Depp sau Brad Pitt, un obişnuit al marilor scene de concert din întreaga lume. Caliu va introduce şi un tânăr talent local de care sigur vom mai auzi, Ionuţ de la Clejani.

Ediţia de duminică, 26 noiembrie, de la ora 14.00,  a emisiunii Poezie şi Delicateţuri oferă  două ore de dialog spumos, preparate fine, voie bună şi muzică de calitate. Emisiunea poate fi urmărită şi pe primaplay.ro.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt