O vrăjeală de 20.000 de euro

O vrăjeală de 20.000 de euro

20.000 de euro şi tot aurul din casă! Atât a pierdut o femeie care a apelat la o aşa zisă vrăjitoare pentru că nu reuşea să-şi găsească un iubit. Victima a crezut că explicaţia pentru nereuşita ei este un blestem. Impostoarea  i-a garantat femeii că o ajută să îşi refacă viaţa amoroasă. Totul cu un cost, desigur, şi nu unul mic. Ca prin magie banii şi aurul au dispărut.  

Victima este o ucraineancă stabilită în Italia. Îşi dorea să îşi găsească jumătatea, dar nu reuşea. A văzut-o pe această presupusă vrăjitoare pe Facebook şi i-a trimis data ei de naştere. Imediat după aceea, aşa-zisa vrăjitoare a căutat-o pe femeie. 

Când a auzit că este blestemată, femeia a făcut tot ceea ce i-a spus impostoarea. I-a trimis iniţial, în 7 tranşe, suma de cinci mii de euro. În schimbul acestor bani, i-a scris ce trebuie să facă în aşa fel încât să îşi găsească jumătatea. Se pare însă că trucurile magice nu au funcţionat şi aşa-zisa vrăjitoare a decis să meargă la casă victimei în Italia. 

Când şi-a dat seama că a fost păcălită, femeia a sunat în România la poliţie. Au fost mai multe percheziţii domiciliare în zona Dămăroaia. Aşa-zisa vrăjitoare, soţul ei şi socrii ei au fost duşi la secţie pentru declaraţii. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt