O vulpe la spital

O vulpe la spital
foto: captura video

Apariţie surprinzătoare în curtea celui mai mare spital din Arad. Un animal sălbatic a fost filmat în curte, iar imaginile au devenit, în scurt timp, virale. Oamenii au sugerat că este vorba despre un şacal. Au făcut însă lumină vânătorii din judeţ: era, de fapt, o vulpe care, cel mai probabil, a ajuns în oraş în căutare de hrană. 

Imaginile au fost filmate de trecători în curtea spitalului clinic de urgenţă din Arad. Pe ele se vede cum un animal sălbatic se plimbă nestingherit prin curte, aproape de secţia de pediatrie. Filmuleţul a ajuns pe internet iar internauţii şi-au dat cu părerea: au spus că ar fi vorba despre un şacal. 

Conducerea Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Arad spune însă că este vorba de o vulpe! Dacă identitatea animalului a fost cât de cât rezolvată, acum se ridică o altă întrebare. Cum a fost posibil ca vulpea să intre în curtea spitalului. Cei care se ocupă de pază spun că este greu ca o singură persoană să supravegheze tot spitalul. 
Reprezentanţii Asociaţiei Vânătorilor spun că vulpile au început să vină tot mai des în oraş şi chiar să îşi facă culcuşuri în anumite locuri. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt