Oamenii au rămas doar cu cenuşa

Oamenii au rămas doar cu cenuşa

Durere. Suferinţă. Vieţi distruse. Oameni rămaşi pe drumuri. Doar asta a mai rămas în urma incendiului devastator, care a distrus trei blocuri din Craiova. Focul a mistuit munca de-o viaţă a zeci de craioveni, iar acum acasă, a devenit locul unde oamenii vin să  strângă molozul şi să adune ce se mai poate. Cei care aveau locuinţe la mansardă nu mai pot recupera absolut nimic.

Locatarii ar fi trebuit să se întoarcă acasă, însă, tot ce-au găsit a fost doar scrum. Laura Lesbeda a făcut credit la bancă pentru 30 de ani pentru a cumpăra un aparatment aici. În câteva ore totul s-a făcut scrum. Acum locuieşte la părinţi. În aceeaşi situaţie mai sunt alţi zeci de locatari. â
Nici cei care locuiau la etajele inferioare nu se pot întoarce deocamdată în apartamente. Nu au curent, gaze, apă şi nici nu ştiu în cât timp vor fi racordaţi din nou. Au ars inclusiv conducte interioare. Puţini dintre locatari aveau asigurare. 
 
Locatarii au mare nevoie de ajutor. Toţi cei care vor să le ofere o mână de ajutor o pot face donând în contul bancar afişat pe ecran, deschis de către reprezentanţii asociaţiei de proprietari.  
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt