Oficial maghiar: „Bruxelles-ul a funcţionat întotdeauna aşa: prin şantajarea noastră”

Oficial maghiar: „Bruxelles-ul a funcţionat întotdeauna aşa: prin şantajarea noastră”

Şantaj în loc de negociere, ameninţări în loc de dialog constructiv, scrie preşedintelele Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului ungar, Judit Varga, pe pagina sa de socializare, potrivit Rador Radio România.

După cum a scris şi ziarul ungar „Magyar Hirlap”, Bruxelles-ul a ameninţat Ungaria pe prima pagină a ziarului Financial Times, susţinând că dacă Ungaria nu va da bani din împrumut pentru Ucraina, atunci Bruxelles-ul nu va da resurse ţării!”

„Aşa a funcţionat întotdeauna Bruxelles-ul: ne şantajează din cauza stopării migraţiei ilegale şi a nebuniei LGBTQ, şi respingerii războiului. Ceea ce nu mai este negat nici de preşedintele Comisiei Europene. Şantaj în loc de negociere, ameninţări în loc de dialog constructiv.

Se pare că este o telenovelă pe măsura Articolului 7 din Tratatul UE, iar liberalii de la Bruxelles nu mai au nevoie nici de Sargentini pentru ca vocea dictaturii imperiale să iasă din ei. Doar ne spun să tăcem, altmineri vor fi probleme!

Nu vom tace! Mai mult, vom fi şi mai vocali în Germania, Franţa, Belgia şi în întreaga UE.

Ascultă cu atenţie, Bruxelles: Ungaria nu va ceda niciodată şantajului! Începe campania electorală pentru alegerile PE, învăţăm să conducem tractorul”, a scris Judit Varga în postarea sa.

Afla mai multe desprejudit vargaungaria
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt