Omorât la majorat

Omorât la majorat

Petrecere de majorat cu sfârşit tragic la Iaşi. Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alţi doi tineri au ajuns la spital după ce mai mulţi petrecăreţi s-au luat la bătaie. Băiatul de 20 de ani, înjunghiat mortal în altercaţie, ar fi fost chiar cel care a intervenit să oprească scandalul. Agresorul a fost prins reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus în faţa judecătorilor pentru arestare preventivă pentru 30 de zile. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Petrecerea de majorat a avut loc într-o casă privată, în localitatea ieşeană Ciurea. Participau aproximativ 30 de tineri. La un moment dat, însă, cel mai probabil din cauza alcoolului, câţiva dintre petrecăreţi au început să se ia la bătaie. În altercaţie, unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat mortal chiar pe cel care încerca să oprească scandalul. 

Tânărul înjunghiat mortal fusese diagnosticat cu cancer, la vârsta de 14 ani. Când medicii nu-i mai dădeau nicio şansă, băiatul se vindecase. Alţi doi tineri, răniţi în altercaţie, au ajuns  la spital. 
Poliţia a început cercetările şi a reuşit să îi identifice pe agresor. Tânărul urmează să ajungă în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Autorităţile continuă cercetările. Urmează să fie audiaţi toţi cei care au participat la petrecerea de majorat.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt