Omul de afaceri Dan Şucu, surprins la sediul liberalilor. Coaliţia PSD-PNL caută un candidat comun pentru primăria Capitalei

Omul de afaceri Dan Şucu, surprins la sediul liberalilor. Coaliţia PSD-PNL caută un candidat comun pentru primăria Capitalei

Dan Şucu, acţionarul majoritar al Rapidului, a fost surprins luni la sediul Partidului Naţional Liberal (PNL).

Omul de afaceri a negat faptul că ar putea fi candidat la alegerile locale din vară. Recent s-a vehiculat chiar că ar putea fi pe lista pentru Primăria Capitalei.

PNL mai sondează un nume important din fotbal, pentru a vedea dacă are şanse să câştige. Este vorba despre Ionuţ Lupescu.

”Dan Şucu e în cărţi de ceva timp. S-a discutat ca fiind soluţia unui candidat independent, în jurul căruia PSD şi PNL să facă front comun. Coaliţia aşteaptă rezultatele unor sondaje pentru Primăria Capitalei. Gabriela Firea e candidatul PSD, iar Sebastian Burduja e candidatul PNL.

Însă e nevoie de o persoană care să strângă în jur atât electoratul PSD, cât şi electoratul PNL. Astăzi, vor veni, mai pe seară, aceste sondaje. Coaliţia are o întâlnire la ora 18:00. Se poartă discuţii în continuare pentru a găsi varianta care să-l învingă pe Nicuşor Dan”, relatează Digi 24.

Afla mai multe despresucurapidpnlliga 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt