Operaţiune comună a poliţiei române, spaniole şi germane sub egida Europol. Cine este bărbatul arestat

Operaţiune comună a poliţiei române, spaniole şi germane sub egida Europol. Cine este bărbatul arestat

Poliţia naţională iberică l-a arestat în Spania pe liderul bandei de motociclişti MC Comanches pentru tentativă de omor. Operaţiunea a avut loc sub egida Europol, bărbatul fiind considerat o ţintă importantă şi avea un mandat european de arestare emis de autorităţile române pentru tentativă de omor. El fusese anterior membru al bandei Hell Angels.
 

Surse apropiate anchetei afirmă că este vorba despre Daniel Domalski, acuzat că, în 2017, împreună cu alţi doi bărbaţi, l-a bătut pe un altul., care a necesitat 65 de zile de îngrijiri medicale. Victima a susţinut că a fost lovită cu răngile. Trimis iniţial în judecată pentru vătămare corporală, în 2022, lui Domalski i s-a schimbat încadrarea juridică, în ”tentativă la infracţiunea de omor”.

În 2023, Domalski a fost condamnat la cinci ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi. De asemenea, i s-a interzis să deţină, poarte şi să folosească orice categorie de arme. Totodată,  el şi încă unul dintre agresori au fost obligaţi la plata sumei de 150.000 de lei către victimă. Ambii au contestat decizia instanţei, însă contestaţia le-a fost respinsă anul acesta, în februarie.

Afla mai multe desprepolitieeuropol
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt