”Oportuniştii”, un nou serial pe PRIMA TV

”Oportuniştii”, un nou serial pe PRIMA TV

PrimaTV aduce în faţa dumneavoastră un nou serial! Un sitcom care va derula viaţa a cinci personaje aflate în situaţii comice. Fiecare episod va fi, însă, şi un prilej de a vedea vedete din lumea muzicii, filmului sau sportivi care îşi vor juca propriul rol în acest noul serial. Dan Bittman va fi cel care îşi face apariţia în primul episod. "Oportunistii"se vor vedea de astăzi, în fiecare sâmbătă de la ora 19.15 , doar aici pe Prima tv.

Bazat pe un scenariu de Ioan Isaiu şi Sorin Misirianţu, sitcomul spune povestea a cinci prieteni. O actriţă , un
regizor, un văr de la ţară, un patron şi un ginere al patronului. Acestea sunt personajele care vă aşteaptă astăzi de la ora 19.15, pe Prima TV!

Serialul Oportuniştii îşi propune să îi facă pe cei de acasă să se relaxeze şi să râdă în hohote urmărind viaţa celor 5 personaje. Telespectatorii se pot regăsi extrem de bine în scenariu pentru că acţiunea conturează viaţa cetăţeanului de rând, spune regizorul.

Primul episod îl va aduce în faţa dumeavoastră pe Dan Bittman, cunoscutul cântăreţ, lider al trupei Holograf. Prin ce situaţii comice vor trece cei 5 prieteni vedeţi în fiecare sâmbătă de la ora 19.15 doar aici…pe PrimaTV!

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt