Opt poliţişti chemaţi pentru un bărbat agresiv

Opt poliţişti chemaţi pentru un bărbat agresiv

Scandal monstru într-o localitate din Gorj! Nu mai puţin de 8 agenti de politie s-au chinuit să pună la pământ şi să încătuşeze un bărbat agresiv. În timpul intervenţiei, doi dintre agenţi şi-au scăpat pe jos pistoalele. Poliţiştii veniseră să aplaneze conflictul dintre agresor şi fratele acestuia. După ce şi-a bătut rudele, bărbatul şi-a vărsat nervii şi pe poliţiştii care au fost nevoiţi să folosească spray-urile paralizante din dotare.

Scenele au avut loc în comuna gorjeană Drăguţesti, unde barbatul in vârstă de 52 de ani a provocat un scandal
uriaş in curtea fratelui sau. Venise să discute cu acesta despre o moştenire, dar cum nu s-au înţeles, i-a luat la
bătaie atât pe fratele său cât şi pe soţia acestuia. Vecinii au chemat poliţia pentru a aplana conflictul, însă agresorul a fost violent şi cu echipele de intervenţie.

Agresorul a spart geamurile maşinii de Politie, aşa că agentii au chemat întăriri.

In timpul intervenţiei, doi poliţişti şi-au pierdut pistoalele şi o staţie. Sindicatul Europol a comentat pe Facebook situaţia creată la Drăguţesti, arătând că ”Acestea sunt riscurile la care sunt supuşi poliţiştii în activitatea zilnică. Cu siguranţă vor exista voci care vor spune că de ce nu au folosit armamentul din dotare. Nimic mai simplu, pentru faptul că legislaţia incidentă nu îi poate ajuta, colegii noştri fiind acuzaţi, de cele mai multe ori, că raportul de forţe folosit nu impunea folosirea acestuia.

Bărbatul de 52 de ani este cercetat acum, in stare de libertate, pentru violenţă în familie şi ultraj.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt