Păcălite să se prostitueze

Păcălite să se prostitueze

Au profitat că provin din familii sărmane, destrămate de cele mai multe ori. Le-au promis un loc de muncă în Timişoara şi bani câştigaţi uşor. Apoi, le-au exploatat sexual. Mai mult, le luau banii şi le ameninţau dacă refuzau să mai lucreze. Vorbim de 4 tinere care au căzut în plasa unei familii ai cărei membrii au pus pe picioare o afacere prin care câştigau bani buni de pe urma prostituţiei fetelor. Astăzi însă, poliţiştii şi procurorii DIICOT au intervenit şi le-au oprit afacerea.

Aşa a fost trezit din somn un tânăr de 20 de ani, membru al unei familii suspecte de implicare în traficul de persoane. Împreună cu fratele lui mai mic, dar si cu părinţii, au racolat mai multe tinere pe care le-au convins să se prostitueze pentru ei. Potrivit anchetatorilor, în vara anul trecut membrii familiei au mers în mai multe judeţe din zona de nord a ţării ca să găsească tinere pe care să le folosească pentru a câştiga bani.  Au adus 4 fete la Timişoara, promiţându-le bani şi locuri de muncă. Odată ajunse aici însă, le-au obligat să se prostitueze.

Le-au cazat în două apartamente din oraş şi în fiecare dimineaţă, unul dintre cei doi fii ai familiei, în vârstă de 20 de ani, le prelua şi le ducea la locul de muncă, pe şoselele de la ieşirea din oraş. Acolo, fetele îşi racolau clienţii. Poliţistii şi procurorii DIICOT au descins la locuinţele suspecţilor. 4 percheziţii au avut loc în Timişoara şi comuna Bucovăţ, lângă Timişoara. I-au ridicat pe cei 4 membrii ai grupării, dar şi câteva dintre prostituate.
 
Anchetatorii spun că dupa fiecare partidă, unul dintre membrii familiei trecea pe la fete şi le lua banii. În urmă cu câteva săptămâni una dintre ele a reuşit să plece şi a anunţat poliţia. Poliţiştii au intrat pe fir şi au monitorizat gruparea, iar în cele din urmă i-au ridicat din locuinţe. Procurorii îi cercetează acum pentru trafic de persoane şi constituire de grup infracţional organizat. Ei au fost duşi la audieri la sediul DIICOT Timişoara.
 
 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt