Pălăriile care spun o poveste tristă

Pălăriile care spun o poveste tristă

Pălăriile sunt un accesoriu care întregesc şi înfrumuseţează orice ţinută. Însă ele trebuie purtate cu stil. O expoziţe cu unele dintre cele mai frumoase pălării a avut loc în acest weekend la Cluj. Însă povestea lor este una aparte. Sunt create de îndrăgita Brigitta Dachman, o tânără care s-a stins din viaţa mult prea devreme şi care a lăsat în urmă creaţiile sale. Inima sa bate acum în pieptul unui italian.

O pălărie integrată într-o ţinută poate transforma o femeie într-una stilată şi elegantă. Roşii, negre, de paie sau groase, toate pălărilile pot spune o poveste. La Cluj, în acest weekend, a avut loc o expoziţie cu cele mai speciale pălării, iar cei care au trecut pe acolo au putut afla şi povestea lor.

Brigitta Dachman a fost o creatoarea de pălării extrem de îndrăgită, care a plecat dintre noi mult prea devreme. Iubea această meserie şi îşi dedica tot timpul pentru a crea cele mai frumoase şi speciale pălării. O bună parte dintre ele au putut fi admirate în cadrul expoziţiei. Brigitta Dachman era şi o figură cunoscută publicului Prima
TV. A apărut de mai multe ori la rubrica „Aşa da, Aşa” nu a emisiunii Flash Monden.

Pălăriile nu lipseau din ţinutele Briggitei şi impresiona de fiecare dată prin designeul lor.

Din păcate, în luna august, la doar 29 de ani, din cauza unui anevrism cerebral, tânăra creatoare s-a stins din viaţă. Familia sa a decis să îi doneze organele. Inima sa bate acum în pieptul unui italian în vârstă de 41 de ani.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt