Paramount pregăteşte partea a 3-a din Top Gun, după succesul înregistrat cu Maverick

Paramount pregăteşte partea a 3-a din Top Gun, după succesul înregistrat cu Maverick

Pilotul interpretat de Tom Cruise în "Top Gun" revine în curând pe marele ecran, a anunţat vineri presa americană, inclusiv The Hollywood Reporter.
Revista de specialitate relatează că Ehren Kruger, co-scenarist al filmului "Top Gun: Maverick", scrie în prezent un nou episod al francizei.
Proiectul este încă în fază incipientă, dar ambiţia sa este de a-i reuni pe ecran pe Tom Cruise şi duo-ul de tineri actori din cel de-al doilea film, Miles Teller (Rooster, fiul lui Goose) şi Glen Powell (Hangman).
Cea de-a treia parte din "Top Gun" nu are încă o dată de lansare şi nu este de aşteptat să ajungă pe ecrane imediat. Tom Cruise tocmai a semnat un acord cu Warner Bros. pentru a filma mai multe superproducţii.
Megastarul, acum în vârstă de 61 de ani, este în prezent ocupat cu filmările pentru cel de-al optulea episod al francizei "Mission Impossible", care va fi lansat în mai 2025.
Lansat în 2022, după mai mulţi ani de amânări, "Top Gun: Maverick" a fost unul dintre cele mai mari succese de box-office de la începutul pandemiei, cu încasări de 1,5 miliarde de dolari la nivel mondial, menţionează News.ro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt