Părinţii fetei moarte în accidentul de la 2 Mai au fost audiaţi. Tatăl tinerei: Vreau ca vinovaţii să plătească

Părinţii fetei moarte în accidentul de la 2 Mai au fost audiaţi. Tatăl tinerei: Vreau ca vinovaţii să plătească
foto: captura video

Vreau ca cei vinovaţi să plătească!”. Sunt declaraţiile cutremurătoare ale tatălui Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la Constanţa. Părinţii fetei au fost chemaţi la audieri. Îndudureraţi  aceştia  nu îşi  mai doresc  decât un singur lucru: să se facă dreptate. Atenţie, urmează detalii şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Părinţii Robertei, adolescenta omorâtă în accidentul  de la 2 Mai au fost audiaţi la Brigada  Rutieră din Capitală.  Autorităţiile de la Constanţa au dispus o comisie rogatorie în Bucureşti, oraşul în care locuieşte familia victimei.  Cei doi soţi le-au povestit anchetatorilor ultima discuţie pe care au avut-o cu fiica lor. Tatăl  tinerei este mulţumit de faptul că  ancheta nu bate pasul pe loc. 

Concluzia expertizei toxicologice arată că Vlad Pascu, cel care a ucis doi tineri şi a rănit alţi trei,  a consumat şase substanţe interzise. Dacă iniţial a fost acuzat de ucidere, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentuluui, acum va fi acuzat şi de conducere sub influenţa substanţelor ilegale.  În zilele viitoare vor fi audiate şi alte două victime victime ale accidentului.

Roberta era studentă şi bursieră la Facultatea de Geografie. În noaptea de 19 august ea şi Sebi, alt tânăr de 19 ani, au murit şi alţi trei au ajuns la spital cu răni grave după ce Vlad Pascu i-a lovit violent şi a plecat de la locul accidentului.

Dacă în urmă cu câteva zile au fost demişi patru  şefi  ai Poliţiei din Constanţa,  în urma  verificărilor făcute de corpul de control, a demisionat şi  şeful  Poliţiei Judeţene Constanţa, Adrian Glugă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt