Păsări moarte, atârnate în copaci

Păsări moarte, atârnate în copaci

Descoperire şocantă într-o localitate din Botoşani. Mai mulţi oameni care se plimbau prin pădurea de la marginea aşezării au găsit cadavrele unor păsări atârnate cu sfori de crengile copacilor. Localnicii au rămas înmărmuriţi. Mulţi au crezut că sunt martorii unor scene dintr-un film de groază.

Descoperirea macabră a fost făcută de un grup de biciclişti care se plimbau prin pădure. Oamenii ieşiseră cu bicicletele pe un traseu de la marginea localităţii Corni din judeţul Botoşani. Imaginea de care s-au lovit i-a îngrozit.

Cadavrele unor ciori, porumbei şi chiar ale unor găini au fost legate cu sfori de crengile copacilor. Între timp, mergând spre sat, oamenii au sunat şi la 112, pentru a anunţa Poliţia

În urma lor rămăseseră doar sforile cu care erau legate. Dispariţia mistorioasă, aproape paranormală, spun unii, i-a pus şi mai mult pe gânduri pe poliţişti. Acum, aceştia efectuează cercetări pentru infracţiunea de ucidere a
animalelor cu intenţie, fără drept, iar la faţa locului au chemaţi şi criminaliştii.

Sunt multe ipoteze în acest caz. Sătenii spun că nu exclud varianta ca cineva să fi făcut incantaţii macabre în pădure

În sat sunt, însă, şi mulţi localnici care se ocupă cu creşterea porumbeilor. Aşadar, există şi varianta ca păsările să fi fost otrăvite şi amplasate în copaci drept capcane pentru ulii. O explicaţie concretă va fi găsită, însă, doar în urma anchetei deschise de autorităţi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt