Patru răniţi după ce s-a prăbuşit acoperişul pe ei

Patru răniţi după ce s-a prăbuşit acoperişul pe ei

Patru muncitori au ajuns la spital, în judeţul Cluj, unul dintre ei în stare gravă, după ce acoperişul clădirii pe care o renovau s-a prăbuşit peste ei. Un coleg a scăpat nevătămat pentru că a părăsit imobilul cu puţin timp înainte de incident, ca să mute o maşină. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Totul s-a întâmplat în incinta Căminului Cultural din comuna Apahida. Cei patru au urcat în podul clădirii, moment în care tavanul s-a prăbuşit peste ei. Lemnele şi ţigla i-au acoperit cu totul pe muncitori, care au căzut, apoi, în gol, aproape două etaje. Doi muncitori au reuşit să iasă singuri de sub dărâmături. Un alt bărbat din echipă a scăpat nevătămat, doar pentru că a decis să iasă din clădire cu câteva secunde mai devreme. Mai mulţi pompieri şi paramedici au fost trimişi de urgenţă la faţa locului. 

La spital, medicii au constatat că doar unul dintre bărbaţi e în stare mai gravă. Ancheta este de-abia la început. Printre cei audiati va fi si patronul firmei de construcţii care executa lucrările. Pentru că a fost un accident de muncă, şi ITM va face cercetări. Cei 4 muncitori au vârste cuprinse între 35 şi 50 de ani.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt