Pedofil la 83 de ani

Pedofil la 83 de ani

O copilă de numai 7 ani dintr-o comună doljeană riscă să rămână traumatizată pe viaţă, după ce a trăit un coşmar. Fetiţa a fost violată de un bărbat de 83 de ani! Bătrânul ar fi abuzat-o două zile la rând. În cele din urmă, fata i-a povestit mamei sale ce a fost nevoită să îndure. Îngrozită, femeia a alertat poliţia, iar pedofilul este acum în arest. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!
Scenele teribile s-au întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, în comuna Gighera, iar acum bărbatul a fost ridicat de oamenii legii. Sătenii sunt îngroziţi. 
Pedofilul locuia în aceeaşi casă cu mama şi cu fetiţa. În urmă cu un an, le-a vândut locuinţa, cu condiţia ca el să rămână acolo până la sfârşitul vieţii. Femeia s-a gândit că bătrânul va fi precum un bunic pentru copila sa, dar şi pentru celălalt băiat, aşa că l-a acceptat în casă. Nicio clipă nu a bănuit ce urma să se întâmple.
Nu ar fi prima dată când bărbatul de 83 de ani încearcă să se apropie de tinerele din localitate, spun localnicii, care nu s-au gândit, totuşi, până acum să anunţe autorităţile.
Bărbatul a fost reţinut de poliţisti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt