Pedofil prins de poliţişti

Pedofil prins de poliţişti

Un bărbat de 55 de ani din Bucureşti a ajuns după gratii după ce a violat mai multe fete. Victimele au 10 şi 15 ani. Agresorul le-a păcălit, a profitat de naivitatea lor şi le-a convins să meargă cu el la hotel.

Pedofilul le racola din gară şi le minţea că le poate ajuta. Odată ce ajungea cu ele în cameră, le viola, apoi le lăsa să plece. Individul a mai fost condamnat, tot pentru abuzuri sexuale, şi în alte ţări Atenţie urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Bărbatul de 55 ani a făcut prima victimă pe 16 iulie. A abordat o fata de 10 ani care era singură într-o gară din Capitală. I-a vorbit frumos, i-a promis lucruri şi a reuşit să o convingă să meargă cu el acasă. Agresorul a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el, după i-a luat telefonul şi a lăsat-o să plece.
Agresorul nu s-a oprit însă aici şi a căutat altă victimă. După trei luni a şi găsit-o. Înainte să o lase să plece de la hotel agresorul i-a furat toţi banii pe care minora îi avea. Surse din anchetă spun că după ce comitea faptele bărbatul fugea din Bucureşti şi se ascundea o perioadă. 
Pe data de 3 noiembrie poliţiştii l-au găsit în Braşov. A fost dus la audieri, iar magistraţii au decis să îl aresteze pentru 30 de zile pentru trei infracţiuni de viol şi una furt. Bărbatul a comis infracţiuni şi în alte ţări. În Anglia a fost condamnat pentru fapte de natură sexuală şi are acuzaţii de fapte penale şi în Spania.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt