Pericol la spital, zeci de copii evacuaţi

Pericol la spital, zeci de copii evacuaţi
foto: opiniatimisoarei.ro

A fost panică la spitalul de Copii Luis Ţurcanu din Timişoara. Un fum gros a inundat corpul de chirurgie - ortopedie şi 24 de copii, împreună cu aparţinătorii lor, au fost evacuaţi din clădire.

Pompierii au descoperit că nu a fost vorba de un incendiu. Un compresor din camera tehnică se încinsese şi a degajat fumul. S-a intervenit rapid pentru răcirea acestuia şi ventilarea spaţiilor. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional. 

24 de copii şi bebeluşi, 20 de aparţinători şi 14 cadre medicale au fost evacuate după ce fumul a invadat clădirea corpului de chirurgie - ortopedie a spitalului. Toţi pacienţii din secţie au fost mutaţi urgent într-o clădire alăturată, Înfăşuraţi în pături, copiii au aşteptat, alături de părinţi, veşti de la medici şi de la pompier.
Pompierii au descoperit că fumul nu venea de la un incendiu. Militarii de la ISU au răcit compresorul încins şi au ventilat încăperile clădirii evacuate. Din fericire, nu au existat victime şi nici persoane intoxicate cu fum.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt