Petrecere Covid în avion

Petrecere Covid în avion

Un scandal de amploare a izbucnit în Canada după ce zeci de influenceri au petrecut într-un avion privat. Fără să
respecte nicio măsură sanitară de protecţie, aceştia au zburat către Mexic. Imaginile filmate în interiorul aeronavei au stârnit indignare. Chiar şi premierul Justin Trudeau a simiţit nevoia unei reacţii publice.

Postările din avionul transformat în ring de dans au împânzit internetul. Tinerii dansează şi consumă alcool. Nici vorbă de măşti sau de distanţare socială. Premierul canadian a exprimat într-o intervenţie publică revolta întreagii ţări.

Intervenţia premierului a avut şi primele urmări. Compania aeriană care i-a dus pe petrecăreţi în Mexic refuză acum să-i aducă înapoi în ţară. Oficial, motivul este că tinerii au încălcat o serie de interdicţii în timpul zborului. Pilotul ar fi luat chiar în calcul aterizarea de urgenţă.

Organizatorul evenimentului a precizat că toţi pasagerii au efectuat teste COVID înainte de a a se îmbarca în avion. Chiar şi aşa, ministerul canadian al transporturilor a deschis o anchetă.

Între timp,îm presa canadiană au apărut informaţii potrivit cărora mai mulţi pasagerii ai cursei de pomină ar fi infectaţi cu virusul SARS COV 2.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt