Pian va cânta din nou în arest

Pian va cânta din nou în arest

La doar două săptămâni după ce a fost eliberat din arestul preventiv,  Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, ajunge din nou după gratii. Bărbatul a fost reţinut acum pentru că şi-ar fi sechestrat iubita în portbagajul maşinii.  Magistraţii au decis că îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest. 

Şase luni a stat în arest preventiv, în urma unor acuzaţii revoltătoare: pornografie infantilă, agresiune sexuală şi corupere sexuală. Pian şi-ar fi înregistrat chiar şi băieţelul de trei ani în ipostaze indecente. Videoclipul nu a fost încărcat pe internet, dar a fost văzut de fosta soţie, care a mers la poliţie şi a depus plângere. Pian ar fi explicat că gesturile sexuale sunt semn al maturităţii şi masculinităţii.  Acum, la nici o lună distanţă, Ciprian Pian a fost din nou arestat preventiv, pentru lipsire de libertate, după ce şi-ar fi sechestrat fosta iubită.

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi introdus în portbagajul autoturismului o femeie de 32 de ani, împotriva voinţei sale, deplasându-se într-o direcţie necunoscută. Două ore s-ar fi plimbat aşa cu maşina. Faptele s-au întâmplat în noiembrie, dar ar fi ieşit la iveală abia în aprilie. Femeia a refuzat iniţial să colaboreze cu poliţia, de frica  lui Duduianu.
În ultimii ani, viaţa acestuia s-a împărţit în luni întregi petrecute după gratii şi scurte perioade de libertate, în care a comis alte fapte pentru care a ajuns la închisoare. A fost arestat preventiv inclusiv pentru tentativă de omor, după ce ar fi încercat să-l ucidă pe criminalul fratelui său mai mare, Emi Pian. Interlopul a fost omorât pe 4 august 2020, într-un scandal pornit la un joc de barbut. 
Înmormântarea lui Emi Pian a dus la demisia şefului Poliţiei Române. Liviu Vasilescu s-a retras din funcţie după ce s-a aflat că, împreună cu alţi ofiţeri de rang înalt din IGPR, s-a întâlnit cu membri ai clanului Duduianu. Vasilescu spunea atunci că întâlnirea nocturnă a avut loc ca să grăbească înmormântarea interlopului şi să prevină eventuale incidente.
100 de poliţilti, jandarmi, dar şi luptători de la trupele speciale au supravegheat înmormântarea lui Emi Pian,  încadrată în categoria evenimentelor cu potenţial de risc ridicat. 
 
 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt