Piscinele de acasă, tot mai dorite de români

Piscinele de acasă, tot mai dorite de români

Văzute până nu demult ca semne de lux şi opulenţă, piscinele sunt acum opţiuni imobiliare tot mai întâlnite. Cererile pentru astfel de facilităţi cresc de la an la an şi producătorii spun că au cu 40% mai multe comenzi faţă de perioada de dinaintea pandemiei. În timp ce unii clienţi caută locuinţe care să aibă şi piscină, alţii, în schimb, vor să îşi amenajeze una în propria curte.

Marius este unul dintre cei care, în pandemie, neputând să meargă pe litoral, a decis să aducă marea în curtea proprie. Astfel, şi-a instalat o piscină de care acum se bucură în fiecare vară. A redus costurile la jumătate deoarece s-a ocupat singur de instalarea piscinei.

Anii post-pandemie au venit cu un val uriaş de cereri pentru producătorii de piscine. Pe parcursul verii, aceştia lucrează non-stop pentru cei care îşi doresc să se bălăcească în zilele toride în propria casă
Pentru montarea unei piscine este nevoie de o precizie chirurgicală, spun cei din domeniu. Rezultatul trebuie să fie unul plăcut vederii, dar şi corpului, în egală măsură. Tot procesul durează în general trei săptămâni.
La mare căutare sunt şi apartamentele în blocuri cu bazine pe acoperiş. Amplasarea este foarte importantă, deoarece oamenii vor, pe lângă a se răcori în apă, să aibă şi o privelişte pe măsură.
În funcţie de mărime şi de materialele din care este făcută, o piscină poate să coste de la câteva mii la zeci de mii de euro.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt