Pistolarul din Gorj, de negăsit

Pistolarul din Gorj, de negăsit

Pistolarul din Gorj nu a fost găsit nici până acum. După ce l-a împuşcat pe concubinul fostei sale soţii, bărbatul de 52 de ani a intrat parcă în pământ. Căutat de poliţişti şi jandarmi din Gorj, precum şi din judeţele limitrofe şi Bucureşti, agresorul este încă liber. A fost văzut, însă, de oamenii dintr-un sat, care l-au şi urmărit. Şi-a dat seama şi a dispărut rapid din zona respectivă.

Toată noaptea l-au căutat poliţiştii pe pistolarul din Gorj, dar, se pare, acesta s-a ascuns foarte bine şi nu e de găsit. Căutările s-au reluat de dimineaţă, după ce anchetatorii au găsit primele imagini cu acesta, surprinse de o cameră de supraveghere din satul gorjean Frăţeşti. Săteni au dat nas în nas, pe stradă cu fugarul. După întâlnire, femeia i-a făcut şi o descriere mai amănunţită. 

Ajutaţi de elicopterul care survolează zona, poliţiştii folosesc şi câini de urmărire, scotocind orice loc în care agresorul s-ar fi putut ascunde. Pe lângă acuzaţiile de tentativă la omor calificat şi violare de domiciliu, bărbatul de 52 de ani mai este căutat şi pentru alte fapt.

Între timp, victima pistolarului, operată imediat după incident, este în continuare la terapie intensivă, în stare stabilă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt