Poliţia la uşă, criminalul înăuntru

Poliţia la uşă, criminalul înăuntru

Crima înfiorătoare din Alba a şocat o ţară întreagă. În urma acestei tragedii, există o serie lungă de întrebări. Familia copilului ucis vrea să ştie de ce nu au spart poliţiştii uşa apartamentului şi de ce şi-a omorât bărbatul fiul. Poliţia Română susţine că agenţii nu aveau voie să spargă uşa, pentru că nu se auzea nimic din interior. Avocaţii contrazic această ipoteză şi susţin că oamenii legii aveau voie să intre în casă. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Dominic avea doar un an şi a fost omorât de cel care trebuia să îi ofere toată iubirea din lume. Şi-a găsit sfârşitul într-un mod înfiorător. Criminaliştii spun că bărbatul a vrut să se răzbune pe fosta lui soţie, pentru că l-a părăsit. După ce şi-a omorât copilul dintr-o criză de gelozie, bărbatul s-a spânzurat. Avocaţii susţin că această situaţie ar fi putut fi evitată.

Reprezentanţii Sindicatului Europol spun însă că legea nu îi lăsa pe poliţişti să intre în casă şi să îl salveze pe copil. Dacă spărgeau uşa erau acuzaţi de abuz în serviciu. Chiar dacă mama copilului simţea că se putea întâmpla ceva rău, poliţiştii spun că nu au existat indicii clare cum că bărbatul era agresiv în acele momente.

Oamenii care locuiesc în zona în care s-a întâmplat tragedia sunt şocaţi şi revoltaţi. Nu înţeleg de ce poliţiştii nu au spart uşa la timp.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt