Poliţişti acuzaţi că luau mită

Poliţişti acuzaţi că luau mită

Sunt cei care ar trebui să ne apere şi să lupte împotriva fărădelegii. Trei poliţişti din Iaşi au trecut însă în tabăra adversă şi acum sunt cercetaţi de colegii lor pentru luare de mită.

Pentru doar câteva sute de lei scăpau şoferii opriţi în trafic de problemele cu legea. Unul dintre cei cercetaţi se află în arest la domiciliu, iar ceilalţi doi sunt arestaţi pentru 30 de zile. Avocaţii au depus contestaţie şi îi vor pe toţi sub control judiciar. 

Cei trei poliţişti ar fi luat mită pe o durată mai lungă de trei luni. Marţi, ofiţerii de poliţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut percheziţii la Posturile de Poliţie Cristeşti şi Lespezi, acolo unde cei trei lucrau de foarte mulţi ani. Doi dintre poliţişti au o carieră de peste 17 ani în spate, iar avocatul lor susţine că niciodată nu au mai avut probleme cu legea. 

Poliţiştii spun că măsura arestului preventiv este mult prea drastică pentru faptele de care sunt acuzaţi. Avocatul e hotărât să ceară mai multe probe la dosar şi e de părere că pe clienţioi săi i-ar ajuta foarte mult intervenţia divină. 

Cei trei poliţişti retinuti riscă închisoarea în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi. 

 

Afla mai multe despreacuzatiimitapolitistiiasi
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt