PREMIERĂ: Centru pentru un stil de viaţă sănătos

PREMIERĂ: Centru pentru un stil de viaţă sănătos
foto: facebook.com/UnivBabesBolyai

România are, în premieră, un Centru Naţional de Competenţe pentru un Stil de viaţă Sănătos. Acesta a fost deschis la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca.

Anunţul a fost făcut chiar în cadrul emisiunii Minte Sănătoasă în Corp Sănătos, unde, iniţiatorii acestui proiect unic, rectorul UBB, Daniel David şi medicul Nicolae Hâncu au vorbit în ultima perioadă despre cât de importantă este alimentaţia şi starea psihică în calitatea vieţii. 

Proiectul de la Universitatea Babeş-Bolyai îşi propune să îi înveţe pe români cum să trăiască sănătos. Cercetătorii vor veni cu cifre şi studii practice, şi, mai mult decât atât, vor încerca să contacteze şi să aduncă împreună specialiştii momentului pe două laturi esenţiale: Alimentaţie şi sănătate psihică. 
Studiile au arătat faptul că, în ultima perioadă, în România, oamenii încearcă din răsputeri să aibă un stil echilibrat de viaţă.
În curând, pe lângă centrul de la Cluj va fi şi un punct de lucru la Institutul din Bucureşti. Mai multe detalii despre acest proiect unic puteţi să aflaţi duminică de la ora 10 la emisiunea Minte Sănătoasă în Corp Sănătos moderată de Luciana Indre

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt