Premiera mondială a noului film James Bond

Premiera mondială a noului film James Bond
Profimedia

No Time To Die, noul film cu James Bond, a avut multaşteptata premieră mondială. Starurile care au jucat în
celebra peliculă au păşit pe covorul roşu. A fost unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice de la debutul pandemiei. Alături de membrii familiei regale britanice, la premieră a ajuns şi Ema Răducănu, proaspătat câştigătoare a US Open.

Cel de-al 25-lea film al francizei James Bond a avut marea premieră la Royal Albert Hall din Londra. Lansarea No Time To Die a fost amânată de trei ori din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Filmul este ultimul în care spionul James Bond este interpretat de Daniel Craig. Actorul a atras toate privirile pe
covorul roşu, într-un sacou de catifea roz

Proaspăt pensionat, agentul 007 trebuie să prindă un nou super-răfăcător, jucat de actorul Rami Malek. Din distribuţia noului James Bond fac parte şi actriţele Lashana Lynch şi Ley Seydoux.

Emma Răducanu a fost şi ea una dintre apariţiile spectaculoase ale serii. Jucătoarea de tenis cu origini
româneşti a păşit pe covorul roşu într-o rochie strălucitoare, creată de celebra casă de modă Dior.

La premieră au fost prezenţi şi membrii familiei regale britanice - prinţul Charles şi fiul său, prinţul William, alături de soţiile lor, Camilla şi Kate.

De la eveniment nu a lipsit nici Billie Eilish, cântăreaţa care interpretează principala piesă de pe coloana sonoră din No Time To Die. Este cea mai tânără artistă care compune melodia de deschidere pentru un film din franciza James Bond.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt