Presa din Kosovo le răspunde ultraşilor de la Uniţi sub tricolor. "Românii ne provoacă serios”

Presa din Kosovo le răspunde ultraşilor de la Uniţi sub tricolor. "Românii ne provoacă serios”

România şi-a aflat joi seară adversarele din grupele Ligii Naţiunilor. "Tricolorii" vor evolua în Grupa 2 şi vor da piept cu Kosovo, Cipru, dar şi cu câştigătoarea barajului dintre Lituania şi Gibraltar.

La barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2026 vor lua parte cele 12 echipe care termină grupele preliminare pe locul 2, dar şi cele mai bune 4 câştigătoare de grupă din Liga Naţiunilor cu condiţia ca naţionala respectivă să nu termine în preliminarii pe una dintre primele două poziţii.

Grupul ultras "Uniţi sub tricolor", care a cauzat întreruperea partidei dintre România şi Kosovo, din preliminariile EURO 2024, a ţinut să posteze un mesaj ferm, de dezaprobare, pe reţelele sociale. Grupul nu este de acord cu faptul că selecţionata statului Kosovo participă în Nations League, scrie primasport.ro.

Presa din Kosovo a reacţionat după acest comunicat:

"Românii ne provoacă serios. Este interesant că grupul de ultraşi români 'Uniţi sub Tricolor' a reacţionat dur la adresa Kosovo, scriind fără ruşine şi insultându-ne ţara, pe care au numit-o provincie.

Pe 15 noiembrie, Kosovo va întâlni România, iar UEFA ar trebui să ia în calcul de acum încolo aceste provocări ale ultraşilor români, transmis cei de la Bota Sot.

Mesajul transmis de cei de la "Uniţi sub tricolor"

"UEFA = Mafia

Se zice că o imagine face cât o mie de cuvinte, iar aceasta poate servi drept epilog după tragerea la sorţi a grupei noastre în Liga Naţiunilor, unde în toamnă vom avea ca adversari provincia Kosovo, Cipru şi câştigătoarea barajului Lituania-Gibraltar.

Principala adversară reprezintă o provincie a cărei independenţa nici măcar nu e recunoscută de ţara noastră, practic acest teritoriu fiind inexistent pentru România din punct de vedere statal, dar cu toate acestea UEFA ne obligă pentru al doilea an la rând să jucăm împotriva lor.

Adevărul e unul singur şi nu trebuie cenzurat: Kosovo e Serbia!" , este mesajul transmis de gruparea ultras.

 

Afla mai multe desprekosovoromaniaultrasi
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt