PRIMA TV a ţinut în faţa micului ecran peste 2,1 miloane de români care s-au uitat cel puţin un minut la meciul Naţionalei din Elveţia! 1,3 milioane de fani se uitau la PRIMA TV în minutul de aur

PRIMA TV a ţinut în faţa micului ecran peste 2,1 miloane de români care s-au uitat cel puţin un minut la meciul Naţionalei din Elveţia! 
1,3 milioane de fani se uitau la PRIMA TV în minutul de aur

O seară cu un final incendiar. La finalul unei partide încărcată de dramatism, România reuşeşte să întoarcă rezultatul în faţa Elveţiei şi mai face un pas mare spre calificarea la Euro 2024. Cu un egal, 2-2, mare cât o victorie, România pleacă cu fruntea sus din Ţara Cantoanelor.

Meciul a pus Prima TV pe primul loc în topul audienţelor în rândul bărbaţilor, atât din mediul urban şi cât şi din cel rural. Astfel, pe intervalul meciului, peste 1 million de români de români au ales să trăiască alături de Costi Mocanu şi Emil Grădinescu, comentatorii partidei de la Lucerna,  emoţiile calificării.

Şi bărbaţii de la oraşe au preferat tot postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever. Cu un rating de 12,2 % şi o cotă de piaţă de 31,9%, Prima TV a fost lider de audienţă, conform datelor Kantar Media. În sfertul de aur, în intervalul  22.10-22.14, peste 1,3 milioane de fani erau în faţa micului ecran şi strigau: ,,Hai, România ! Fii PRIMA!" 

Prima TV a fost prima opţiune şi în rândul publicului tânăr. Golurile lui Valentin Mihăilă şi fluierul de final care a anunţat un egal cu o echipă ce s-a dovedit a fi net superioară tricolorilor au fost trăite la cote maxime de 2 milioane de telespectatori. La nivel naţional, target bărbaţi, conform datelor Kantar Media, Prima TV a avut 6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de piaţă de 17 %

Partida tricolorilor s-a trăit la cote maxime şi în Parcul Titan. Sute de români au privit cu sufletul la gură meciul în faţa unui ecran imens. Alături de super atacantul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, de campioana Elizabeta Lipă şi de marele gimnast Marian Drăgulescu, fanii Naţionalei au venit cu tricouri, steaguri şi însemne ale Naţionalei de fotbal şi au cântat din mii de piepturi «Deşteaptă-te, române ! » Super seara cu final magic a fost trăită de toţi cei veniţi în parc cu emoţii, cu lacrimi de bucurie, împreună.

Campania de calificare a Naţionalei pregăteşte meciuri extrem de importante căci Naţionala continuă să joace la Prima TV.

Iată programul partidelor difuzate de Prima TV în toamnă:

9 septembrie    România - Israel  

15 octombrie    România - Andorra         

18 noiembrie    Israel - România   

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt