PRIMA TV, AUDIENŢĂ RECORD. Peste 40% cotă de piaţă

 PRIMA TV, AUDIENŢĂ RECORD. Peste 40% cotă de piaţă
foto: INQUAM Photos / Cornel Putan

Calificare! E cuvântul de ordine al zilei. Este cuvântul pe care îl avem pe buze de 8 ani, dar nu am putut să îl pronunţăm. Aseară, în direct la Prima TV, Naţionala de fotbal ne-a făcut fericiţi, a învins Israelul în meciul decisiv şi s-a calificat la Campionatul European de Fotbal, de anul viitor. A fost un meci nebun, pe care echipa noastră, deşi a fost condusă de la început, a reuşit să-l câştige. 

Milioane de romani au aşteptat, timp de 8 ani, această calificare. La fel de mulţi au fost, aseară, martori la istorie şi au încurajat Naţionala din faţa televizorului. Prima TV a avut  audienţă dublă faţă Antena 1 şi triplă faţă de PRO TV, cu o medie de peste 28% cotă de piaţă. Minutul de AUR, cu peste 2 milioane de telespectatori, a fost la ora 23 şi 40 de minute. 

La nivelul publicului comercial, 18-54 din mediul urban, potrivit datelor Kantar Media, Prima TV a ocupat prima poziţie pe intervalul meciului, cu 10.3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 33.1 %. Poziţia secundă a fost ocupată de Antena 1, urmată de Pro TV.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt