Primărie incendiată de o mână criminală

Primărie incendiată de o mână criminală

Un incendiu puternic a distrus, noaptea trecută, o primărie din judetul Argeş. Atât pompierii, cât şi localnicii cred că focul a fost pus de o mână criminală, deoarece au ars, în acelaşi timp, două corpuri de clădire aflate la distanţă una de alta.

Incendiul a avut loc la Primăria localităţii Beleţi-Negreşti din judetul Argeş, o comună aflată la aproape 50 de kilometri de Piteşti. Flăcările au fost observate de un bărbat care locuieşte chiar lângă primărie şi care a alertat imediat autorităţile. Tot el a tăiat alimentarea cu energie electrică.

Atât localnicii, cât şi pompierii sunt aproape siguri că focul a fost pus intenţionat de cineva, deoarece flăcările au cuprins nu numai primăria, ci şi o altă clădire, care aparţine instituţiei, şi care se află la o distanţă apreciabilă de prima. Iar în interiorul acesteia se afla arhiva primăriei.

S-a intervenit cu 9 autospeciale de stingere, din care 6 cu apă şi spumă, una de intervenţie şi salvare de la înălţime şi încă două de primă intervenţie şi comandă. Pompierii au localizat, în primă fază, incendiul, care ameninţa să se extindă şi la alte clădiri, apoi l-au stins. Focul a distrus primul etaj al Primăriei, acoperişul acesteia, o magazie cu lemne şi anexa în care se afla arhiva. Nu au existat victime. Poliţia Argeş a anunţat că a deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt