PRIMARUL CAPITALEI, NICUŞOR DAN, VINE ÎN STUDIOUL INSIDER POLITIC

PRIMARUL CAPITALEI, NICUŞOR DAN, VINE ÎN STUDIOUL INSIDER POLITIC

Un oraş cu milioane de locuitori şi multe probleme. Capitala României suferă, în 2022, de lipsa apei, de infrastructura supraaglomerată, de lipsa spaţiilor verzi. Primăria Capitalei e o problemă cu foarte multe necunoscute. Nici măcar primarul matematician nu a găsit încă rezolvarea-minune. Iar timpul trece. Nicuşor Dan se apropie de jumătate mandatului. Unii bucureşteni îl contestă. Cer apă caldă, curăţenie şi standarde europene. Alţii apreciază stoparea risipei şi lucrurile făcute pas cu pas, deşi acest slogan a ruginit ca o ţeavă de agent termic.

Dincolo de realitatea citadină, coabităm cu realitatea politică. Aşadar, ce poate să facă un primar fără un partid în spate, fără o majoritate clară în Consiliul General şi fără suport de la guvern? Cu ce realizări măreţe se poate lăuda? Care sunt marile restanţe? Ce va lăsa în urmă? Răspunde primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, duminică, 19 iunie de la 11.00, la “Insider Politic”, emisiunemoderată de jurnalistul Sebastian Zachmannsi difuzată de Prima TV.

Ne puteţiurmări pe www.primatv.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/insiderpolitic sau cea de Instagram, https://www.instagram.com/insiderpolitic/

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt