Primasport.ro: Dan Petrescu a bătut deja palma cu CFR şi ar putea sta pe bancă la partida cu FCSB. Numirea lui Hoban a fost făcută la îndemnul său

Primasport.ro: Dan Petrescu a bătut deja palma cu CFR şi ar putea sta pe bancă la partida cu FCSB. Numirea lui Hoban a fost făcută la îndemnul său

La asta nu se aştepta nimeni. Au circulat multe zvonuri că Dan Petrescu va fi noul antrenor al CFR-ului, dar Primasport.ro a aflat detalii incredibile.

Se pare că lucrurile erau clare încă din momentul în care s-a pierdut partida cu Corvinul. Adrian Mutu spera ca Neluţu Varga să-l întoarcă din drum, doar că omul de afaceri a aflat că jucătorii şi-au pierdut încrederea în antrenor şi că sunt şanse ca Petrescu să se întoarcă. Din acel moment, Varga a început să pregătească terenul pentru antrenorul care i-a adus cele mai mari satisfacţii.

Petrescu şi-a pregătit terenul

Din informaţiile Primasport.ro, inclusiv numirea lui Hoban drept antrenor interimar a fost făcută la îndemnul lui Dan Petrescu, cel care îl va păstra pe Ovidiu Hoban drept antrenor secund.

“Bursucul” şi-a pregătit marea revenire, iar unii dintre jucătorii CFR-ului au aflat că antrenorul cel mai prolific din istoria echipei ar putea reveni. Probabil la asta s-a referit şi Adrian Mutu, când a declarat la Prima Sport că s-a simţit trădat de jucători, imediat după meciul cu Corvinul.

Şi-a anunţat prietenii că vine în Cluj. Va sta pe bancă cu FCSB

Sursele Primasport.ro spun că Dan Petrescu i-a anunţat deja pe foştii săi colaboratori, dar şi pe prietenii pe care îi are în Cluj Napoca că se întoarce încă de marţi şi că va fi noul antrenor al CFR-ului.

Varga ar vrea ca “Bursucul” să stea pe bancă tocmai cu FCSB, dar această hotărâre va fi luată exclusiv de antrenor. Sunt şanse mari ca la meciul transmis duminică în direct de Prima Sport 1 să fie Dan Petrescu pe bancă.

Afla mai multe desprepetrescucfrliga 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt