Profesor înjunghiat de o elevă la şcoală

Profesor înjunghiat de o elevă la şcoală

Incident extrem de grav la un liceu din Oradea. O elevă a înjunghiat un profesor chiar în biroul directorului, de faţă cu mama ei. Fata, care are doar 16 ani, fusese mustrată pentru ca se întâlnise cu un băiat în internatul unităţii şcolare. Profesorul a ajuns la spital şi a primit îngrijirile necesare. Atenţie, urmează informaţii cu impact emoţional! 

Scena s-a petrecut în timp ce fata, mama sa, profesorul, diriginta şi directorul unităţii şcolare erau în preajmă. Discuţia nu trebuia să fie prea lungă şi nici fata nu urma să fie pedepsită, ci doar trebuia să i se atragă atenţia cu privire la greşeala pe care a făcut-o. În urmă cu câteva zile, ea ar fi fost surprinsă de supraveghetor în toaleta internatului. Lumina era stinsă, iar adolescenta era cu un un băiat, coleg în acelaşi liceu. 

Copila este elevă la profilul estetica şi gena corpului omenesc şi are inclusiv bursă de merit. După ce l-a atacat pe dascăl a fugit şi s-a ascuns în parcare. Acolo au găsit-o poliţiştii, alertaţi de cei care se aflau în birou. Pedagogul rănit a ajuns de urgenţă la spital. 

Eleva este acum în custodia poliţiei. Are dosar penal şi, în funcţie de raportul medicilor, procurorii ar putea să o cerceteze pentru tentativă de omor. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt