Programul ,,Litoralul pentru toţi" începe la 1 septembrie. Preţuri cu 70% mai mici faţă de vârful sezonului

Programul ,,Litoralul pentru toţi" începe la 1 septembrie. Preţuri cu 70% mai mici faţă de vârful sezonului

În câteva zile, preţurile de pe litoral ar trebui să scadă simţitor. Ca în fiecare an, la 1 septembrie, începe programul Litoralul pentru toţi.

Românii se pot caza la mare în hotelurile şi pensiunile de la Marea Neagră la preţuri accesibile tuturor. Invitat la FOCUS 14, Dragoş Răducan, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, a declarat că ,,preţurile pornesc de la 35 de lei pe noapte, de persoană, la un hotel de 3 stele la un hotel din Eforie Nord ajungând la sume mai mari la hotelurile de 4 şi 5 stele care oferă şi all inclusive. Vor fi aproximativ 40.000 de locuri în toată lumea septembrie. Deja unele hoteluri le-au vândut în totalitate pentru că sunt foarte căutate. Aceste tarife sunt cu 70% mai mici decât cele din vârf de sezon."

,,Cumulul tarife mici şi vreme bună mă fac să cred că vom avea un sfârşit de sezon foarte bun,  faţă de ceea ce a fost până acum. Acest sezon a fost unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani.", a mai spus Dragoş Răducan. 

Referitor la ce primeşte turistul la aceste preţuri reduse, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc a amintit că ,,depinde de oferta pe care o face fiecare hotel, poate fi cazare simplă, cazare cu mic dejun, cazare cu pensiune completă sau cu all inclusiv. În această perioadă sunt solicitate cazările cu all inclusive pentru că tarifele sunt prietenoase, iar la terase şi restaurante preţurile sunt destul de mari, astfel încât cei care au copii mici vor să aibe un sejur cu tarife securizate."

Dragoş Răducan, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, a precizat că ,,în acest moment se mai desfăşoară un program care este la a treia ediţie şi anume Senior Plus pentru persoane trecute de 50 de ani. Senior Plus este un program care oferă servicii de all inclusive la tarife mai mici decât Litoralul pentru toţi.

Şi pentru programul Litoralul pentru toţi sunt acceptate voucherele de vacanţă, dar ,,trebuie să fie folosite de titularul voucherelor de vacanţă, nu să le împrumute sau să-l vândă ori sa-l doneze altcuiva", a amintit Dragoş Răducan. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt