Protestele angajaţilor Casei de Asigurări de Sănătate continuă

Protestele angajaţilor Casei de Asigurări de Sănătate continuă

O nouă săptămână în care protestele angajaţilor CAS continuă. Angajaţi din mai multe oraşe şi-au strigat nemulţumirile. Şi nu se vor opri, vor continua pentru o perioadă nedeterminată, spun aceştia. Nemulţumiţi că salariile lor nu au mai crescut din 2018, aceştia au  blocat activitatea cu publicul. Doar urgenţele sunt rezolvate. 

Angajaţii CAS au reluat protestele. În Târgu Mureş greva a început  la ora 9:00. Nu s-a făcut niciun fel de operaţiuni, nici  plăţi şi  nici la ghişeu nu a fost nimeni. A fost protest spontan, motiv pentru care mulţi beneficiari ai serviciilor CAS Mureş au fost luaţi prin surprindere. Mulţi dintre ei au venit  din localităţi aflate la distanţă de Municipiul Târgu Mures.
Alt oraş, aceeaşi situaţie. Şi în Argeş angajaţii  au întrerupt activitatea cu publicul. Au protestat din nou in curtea instituţiei. În timp ce unii se tem pentru  locul lor de muncă, alţii spun că s-au săturat să trăiască din salarii mizere sau de  volumul de muncă prea mare raportat la salariu.
 
Şi în Călăraşi protestul a continuat. Iar reprezentanţii instituţiei au spus că va continua pe termen nedeterminat. Protestele au început de joi, 2 noiembrie. Pe lângă salarii mărite, angajaţii vor şi condiţii mai bune de lucru.
 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt