Pui de câine aruncaţi pe marginea drumului

Pui de câine aruncaţi pe marginea drumului

Un alt act de cruzime la adresa animalelor a avut loc şi în comuna gălăţeană Smârdan. Un bărbat a fost filmat în timp ce arunca la marginea drumului cinci pui de câine. După câteva ore, deshidrataţi şi la un pas de moarte, puii au fost salvaţi de o femeie din zonă, care le-a găsit deja…noi stăpâni. Poliţiştii l-au identificat pe cel care a aruncat câinii şi l-au amendat cu 3 mii de lei.

Aruncati la un cos de gunoi din comuna Smârdan, căţeii au fost gasiti într-o stare deplorabilă. Din pacate, intre timp, doi dintre ei au murit. O localnică a fost chemată sa ajute puii.

Femeia a mers apoi la primarie, iar cei de acolo au cautat pe camerele de supraveghere şi au gasit imaginile cu clipele în care căţeii au fost aruncaţi.

Dupa ce imaginile au ajuns la politie, politistii au identificat imediat persoana care a aruncat la gunoi niste fiinte fara aparare: un galatean in varstă de 61 de ani.

Ancheta în acest caz continuă, pentru că autorităţile vor să ştie daca barbatul de 61 de ani detine caini de rasa comuna care nu au fost sterilizati, deoarece si aceasta fapta reprezinta contraventie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt